Menü
Kosár

Köszöntjük megújult webáruházunkban! Ha régi áruházunkban rendelkezett regisztrációval, kérjük regisztráljon újra, vagy használja a pénztárban a "Vásárlás vendégként" lehetőséget!

Rólunk

Ezúton köszönöm megtisztelő érdeklődését újonnan megnyílt Szerelvény Kiss webáruházunkban!

Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll, a termékkínálat folyamatosan bővül!

A www.szerelvenykiss.hu épületgépészeti szerelvényekre és szaniter termékekre szakosodott ONLINE webáruház.

Amennyiben olyan termékre lenne szüksége, amit nem talál a webshopunkban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (szerelvenykiss.1974@gmail.com) vagy hívjon telefonon  06 20/260 4395 hogy mielőbb információt tudjunk adni a termékkel kapcsolatban.

A termékek rendelésre érkeznek áruházunkba, ezért sürgős szállítás esetén kérem egyeztessen telefonon vagy e-mailben az adott termék elérhetőségével kapcsolatosan.

A termék szállítása megrendelést követően a raktári szinttől függően 1-10 munkanapon belül, amennyiben a termék(ek) elérhető(k), vagy a visszaigazolásunk alapján.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza, ugyanakkor nem tartalmaza a szállítási költséget!!!

Szállitási dijak utánvétellel. 

 

A szállítási díj Magyarország területére történő szállításra vonatkozik.

A termékekhez megjelenített képek csak illusztráció jellegűek, eltérhetnek a valóságtól!

A termékekhez tartozó műszaki leírások a gyártók illetve a beszállítók által közölt adatok alapján kerültek közlésre. Megrendeléskor kérem ezt vegye figyelembe!

 

Jó böngészést kívánunk!

Tisztelettel: Kiss János

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.