Menü
Kosár

Köszöntjük megújult webáruházunkban! Ha régi áruházunkban rendelkezett regisztrációval, kérjük regisztráljon újra, vagy használja a pénztárban a "Vásárlás vendégként" lehetőséget!

CEME mágnesszelepek

A CEME tipusú mágnesszelepek alaphelyzetben nyitott,vagy zárt kivitelben, nagy szolenoid választékban kerül kereskedelmi forgalomba.
Rendelhető: 24, 48 és 230 V, 50 Hz, valamint 12 és 24 V egyenfeszültségű behúzótekerccsel.

A mágnesszelepek müködtetése.

Amikor a szolenoid áramot kap, a benne keletkező elektromágneses tér felrántja a rugóerő ellenében a vasmagot, igy az eddig alphelyzetben zárt nyíláson elkezd áramolni a közeg (víz, gáz, olaj,süritett levegő,savas közeg, a szolenoid kamrában, majd annak kivezetőnyílásán át a szelep elmenő ágába távozik.A szolenoidkamra be és kivezető nyílásai nagyobbak mint a membránon lévő lyuk ezért a víz gyorsabban távozik a felső kamrából a szolenoidkamrán keresztül,mint amennyi utánpótlódni képes a mmalatti térből.Tehát a felső kamra nyomás,a me embrán megembrán melkedik, kínyit a szelep.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.